WEBADS INTERACTIVE

Websites Kluwer toegevoegd aan advertentienetwerk van WebAds

Vier websites van Kluwer, Kluwermanagement.nl,
Kluwerfinancieelmanagement.nl en Managementsupport.nl en Factomedia.nl hebben voor de exploitatie van hun websites gekozen voor WebAds. Deze websites zijn complementair aan de gerenommeerde vakbladen gericht op dezelfde doelgroepen op het gebied van management, financieel management, facility management en secretariaat. Met de toevoeging van deze sites aan het Zakelijk & Financiële channel van WebAds, is het bereik onder managers en zakelijke beslissers sterk gegroeid.

Na de Adformatie Groep hebben nu ook de overige marktgroepen van Kluwer Business Media voor WebAds gekozen. De samenwerking behelst naast de online advertentie-exploitatie van de verschillende websites ook ondersteuning op technisch vlak en het geven van strategisch advies over de commerciële mogelijkheden van de website. De sites zullen ook meegenomen worden in het STiR bereiksonderzoek.

Heleen Kooistra, productmanager KLuwer is zeer verheugd over de samenwerking met WebAds. 'Onze collega's van de Adformatie portal zijn zeer tevreden over de dienstverlening van WebAds. Naast een hoog kennisniveau weten ze de commerciële mogelijkheden van de websites goed te benutten.'

'Kluwer is een autoriteit op het gebied van ontsluiten van informatie voor managers en professionals. Deze groep van beslissers en beïnvloeders vormen een belangrijke, maar moeilijk te bereiken doelgroep voor veel adverteerders. Via deze website worden velen van deze functionarissen in hun workflow bereikt. De websites van Kluwer vormen dan ook een goede aanvulling op het huidige netwerk.', aldus Tjeerd Kooij, Managing Partner van WebAds.

EINDE PERSBERICHT