Ingezonden persbericht


De "goedkoopste" vacaturebanken scoren beter dan duurdere

JobbingMall winnaar WinMag it magazine vacaturebanken test met titel "beste product"

In het hevig bevochten speelveld van vacaturesites met diverse nieuwkomers presteert JobbingMall boven verwachting, zo blijkt uit de onlangs gehouden praktijktest.

Het IT magazine WinMag deed onderzoek onder 10 vacaturebanken door een echte vacature te plaatsen (ed 8 maart 2005). De vacature werd uitgezet bij Intermediair, JobbingMall.nl, Jobnews, Jobtrack, Megajobs, Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Stepstone en Totaljobs. In het onderzoek werd gekeken naar het gebruiksgemak, het aantal reacties, de kwaliteit van de reacties, via welke site de kandidaat aangenomen werd en tenslotte de hieruit afgeleide prijs/prestatie verhouding. De winnaar van deze test werd JobbingMall.nl en kreeg het predikaat "beste product" .

Over Jobbingmall

Jobbingmall (1997) ontstaan vanuit een initiatief van KPN Multimedia en Start uitzendbureau, is één van de grootste carrièresites van Nederland met ca. 1.000.000+ bezoekers per maand en 145.000 ingeschreven werkzoekenden. JobbingMall biedt met haar doelgroep- en partnersites een gevarieerd en transparant aanbod van actuele banen. Al in 2000 formuleerde JobbingMall het principe van e-Jobmarketing en -processing. Door de doelgroepsites en partnersites krijgen openstaande vacatures van het adverterend bedrijf een hogere attentie- en actualiteitswaarde. Tevens wordt de werkzoekende beter weerspiegeld in zijn directe werkkring, ervaring en opleiding. Met zo'n 4500 vacatures per maand leidt dit tot een sollicitatiegraad van circa 9000 sollicitaties. Jobbingmall vormt samen met Stepstone, Nationalevacaturebank, Monsterboard en Jobtrack de top 5 acaturebanken van Nederland.



Ingezonden persbericht