Ingezonden persbericht


Inter Access benoemt Marc Konings in hoofddirectie
Hilversum, 8 maart 2005 - Inter Access heeft Marc Konings (43) benoemd in de hoofddirectie. Konings is binnen de hoofddirectie verantwoordelijk voor het On Demand-portfolio. In het kader van de implementatie van de On Demand-strategie heeft Inter Access alle kennis en expertise op het gebied van out- en cosourcing ondergebracht in deze line of business.

ICT-diensten worden steeds meer commodity en moeten derhalve goedkoper en zo eenvoudig mogelijk worden aangeboden aan de klant. Door de optimale inzet van kennis, expertise en middelen worden de ICT-kosten verlaagd en de efficiency verhoogd. Uit de ervaringen van Inter Access blijkt dat dit kan resulteren in procenten verlaging van deze kosten. Klanten kunnen deze besparingen benutten voor innovaties die de bedrijfsactiviteiten concreet ondersteunen en bijdragen aan de toename van het adaptief vermogen en een gezond rendement. "Zo snijdt het mes aan twee kanten" zegt Konings. "Het is onze uitdaging en doelstelling om deze proactieve aanpak van kostenbesparende modernisering bij klanten onder de aandacht te brengen. Inter Access beschikt enerzijds over de flexibiliteit die hoort bij een onderneming in het GSMB-segment en anderzijds over integrale kennis van applicatie tot netwerk, om dit concept ook daadwerkelijk te realiseren."

Konings is al zeven jaar bij Inter Access in dienst en was tot voor kort directeur MIS (Managed ICT Services). Voor hij bij Inter Access in dienst trad, was hij onder andere actief bij de management consultants-tak van Coopers & Lybrand en als ICT-manager bij Stork en AT&T.

# # #

Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.

Voor meer informatie en digitaal fotomateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Marjan Kok
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: interaccess@lvtpr.nl

Inter Access B.V.
Dennis Huybrechtse
Telefoon: 035 688 85 75
E-mail: dennis.huybrechtse@interacces.nl