Stadsdeel Bos en Lommer


Stadsdeelkantoor officieel geopend 9 maart 2005 U kunt hier de foto's bekijken van de officiële opening en de speciaal voor de opening geschreven "Bos en Lommer rap" beluisteren.

Burgermeester Cohen heeft de sleutel van het stadsdeelkantoor overgedragen aan Sevil Eski. Met de overdracht van deze sleutel is het stadsdeelkantoor officieel geopend.

Voor de oudere inwoners van Bos en Lommer was er een brunch. De brunch werd muzikaal opgeluisterd door "de Marokkaanse Frans Bauer" Rachid.

Natuurlijk mocht de polonaise tijdens de ouderenbrunch niet ontbreken!

Veel bewoners brachten een bezoek aan het nieuwe stadsdeelkantoor

Na de officiële opening was het vragenkwartiertje met burgemeester Cohen en stadsdeelvoorzitter Hans Luiten. Bewoners maakten graag van de mogelijkheid gebruik om hun vraag te stellen.

Het "vragenkwartiertje" voor bewoners werd druk bezocht.

Burgemeester Cohen en stadsdeelvoorzitter Hans Luiten beantwoorden de vragen van bewoners.

Lange Frans en Baas B betraden het podium tijdens de opening van het stadsdeelkantoor. Hun liedjes werden uit volle borst meegezongen.

Voor de verschillende optredens was veel belangstelling.

Rappersduo "The Opposites" hebben een rap gemaakt ter gelegenheid van de opening van het stadsdeelkantoor. Tijdens de opening hebben ze deze rap ten gehore gebracht. De rap is ook via deze pagina te beluisteren. U kunt de rap downloaden aan de rechterkant van de pagina.