FloraHolland


Januari Februari

---

Goed gevuld en verrassend kwekersplein FloraHolland Trade Fair 2005

FLORAHOLLAND (persbericht 04 feb. 2005) - De FloraHolland Trade Fair wordt gehouden van 9 tot en met 11 maart op FloraHolland vestiging Naaldwijk. Op de Trade Fair is een kwekersplein ingericht waarop kwekers hun bedrijf en product kunnen presenteren aan de bezoekers. De afgelopen weken konden kwekers zich inschrijven voor een stand op het kwekersplein. Uit de vele aanmeldingen blijkt dat de Trade Fair nog steeds de idéale plaats is voor het leggen van nieuwe relaties en het onderhouden van bestaande relaties.

De stands op het kwekersplein worden voor het grootste deel gevuld door plantenkwekers, maar ook snijbloemenkwekers zijn vertegenwoordigd op het plein.
De plantenkwekers bieden gezamenlijk een zeer uitgebreid aanbod, zowel groene en bloeiende planten als boomkwekerijproducten zijn te vinden in de stands op het kwekersplein. Veel kwekers presenteren zich dit jaar als collectief, zoals Comfort Plant, XXL Plant, Decorum, Carl Sales Support en Ficus Forever. Deze bundeling van productaanbod, informatie en diensten biedt de handel de mogelijkheid snel en effectief zaken te doen.

Kwekersplein
De snijbloemenkwekers op het kwekersplein worden voor een groot deel vertegenwoordigd door de marktteams van BB snijbloemen. In de stands van de marktteams worden producten gepresenteerd van de aangesloten snijbloemenkwekers. De Collectieven Unicum, Florganic, De Bruijn Boeketterie, Bouman Anthuriums, Cutflowers.nl en Romantic Cymbidium vullen zelfstandig een stand op het kwekersplein.

Ook een aantal buitenlandse kwekers hebben zich aangemeld voor de FloraHolland Trade Fair. Zo zijn de landen Italië, Spanje en Denemarken vertegenwoordigd op het kwekersplein in de vorm van de kwekerijen FloraToscana, Tariplant, Asociacion de Flores y Plantas, Florali en diverse kwekerijen uit Denemarken. Deze buitenlandse kwekerijen zien de Trade Fair als een unieke kans om zich te presenteren richting hun klanten.

Kortom de FloraHolland Trade Fair 2005 biedt een goed gevuld en verrassend kwekersplein.


---