Gemeente Doetinchem

Fietsopruimacties bij drie stations

Politieteam Doetinchem en de gemeente Doetinchem organiseren op woensdag 9 maart 2005 weer een fietsopruimactie bij de treinstations Doetinchem, Doetinchem-De Huet en Wehl. Fietsen die hier gestald zijn en niet meer worden gebruikt, worden verwijderd.

De politie zal de komende dagen de fietsen merken. De gemerkte fietsen die voor 9 maart 2005 niet zijn verplaatst, worden tijdens de fietsopruimacties opgeruimd. Het kan gaan om fietsen die achtergelaten zijn op de treinstations en niet meer worden gebruikt of om gestolen fietsen die gestald zijn bij de stations. Bij de gestolen fietsen probeert de politie, via de gegraveerde postcodes, de rechtmatige eigenaar te traceren.

Na de opruimactie worden op zaterdag 19 maart 2005 van 10.00-12.00 uur een kijkdag gehouden. Deze kijkdag is voor fietseigenaren waarvan de fiets is gestolen en waarvan zij aangifte hebben gedaan. Het is dus mogelijk dat een gestolen fiets door de opruimactie weer wordt gevonden. De kijkdag vindt plaats in het pand Broekweg 20 te Doetinchem (aan de achterzijde van het OV-station).