FloraHolland


Januari Februari Maart

---

FloraHolland Trade Fair inspireert aanvoerders

FLORAHOLLAND (persbericht 02 mrt. 2005) - FloraHolland organiseert op 9, 10 en 11 maart 2005 de FloraHolland Trade Fair. Bijna 250 kwekers presenteren hun bedrijf op het kwekersplein. Ook zijn er kwekers die hun producten tijdens deze handels- en relatiebeurs op andere locaties tonen. Bunnik Plants en Decorum zijn hier voorbeelden van.

Bunnik Plants nodigt bezoekers van de FloraHolland Trade Fair uit om van dinsdag 8 maart tot en met vrijdag 11 maart aanstaande een bezoek te brengen aan hun vestiging aan de Hyacintweg in Bleiswijk. Hier presenteren zij een dertigtal potplanten en verschillende, waaronder nieuwe, keramieksoorten. Met deze concepten hopen zij, net zoals vorig jaar, veel handelaren en eindklanten uitgebreid te kunnen informeren.

Decorum is een soortgelijk initiatief gestart. Deze telersvereniging presenteert producten uit zeventig productgroepen, die momenteel leverbaar zijn. Hun beurs loopt parallel aan de FloraHolland Trade Fair en wordt gehouden bij een van de 45 leden van Decorum. Op het bedrijf van firma SION in De Lier worden de laatste noviteiten en concepten getoond. De locatie valt alleen op vanwege het gloednieuwe pand waarin deze kweker is gevestigd. Beide beurzen zijn de moeite waarde om in de week van de FloraHolland Trade Fair te bezoeken.


---