Gemeente Coevorden

Werken Recreëren

Adres gemeente coevorden: postbus 2 7740 AA Coevorden Tel (0524) 59 85 98 Fax (0524) 59 85 55 info@coevorden.nl

Bijeenkomst over nieuw verkeersplan in Meppen

Speciaal voor alle inwoners van Meppen organiseert de gemeente Coevorden samen met de belangenvereniging de Lange Mo"pper en de BOKD (Brede Overleggroep Kleine Dorpen) op woensdagavond 9 maart een bijeenkomst over een nieuw verkeersplan voor Meppen.

De gemeente is samen met de vereniging en de overleggroep al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor een nieuw verkeersplan voor Meppen. Tijdens deze avond willen wij inwoners informeren over de stand van zaken. En willen wij alle inwoners de gelegenheid geven om hun mening te geven over de verkeerssituatie in met name de Mepperstraat.

Zo komt tijdens deze avond onder andere de maximumsnelheid op de Mepperstraat ter sprake waarover we graag de mening van alle inwoners willen horen. Het is de bedoeling om aan het einde van de avond enkele conclusies te trekken die mede de basis vormen voor het verkeersplan in Meppen.

De bijeenkomst over het verkeersplan vindt op 9 maart aanstaande plaats vanaf 19.30 uur in het Tramlokaal, Mepperstraat 3 te Meppen.