FloraHolland


Januari Februari

---

Meest marktgerichte stand ontvangt Ondernemersprijs 2005

FLORAHOLLAND (25 feb. 2005) - FloraHolland organiseert van 9 tot en met 11 maart de FloraHolland Trade Fair. Ieder jaar wordt tijdens deze beurs de Ondernemersprijs uitgereikt aan de kweker met de meest marktgerichte stand. Dit jaar vindt de jurering plaats op woensdagochtend 9 maart.

Een vakkundige jury beoordeelt de stands op het Kwekersplein van de Trade Fair op een aantal criteria. Zo wordt onder andere gekeken hoe de kweker zijn bedrijf profileert en of het bedrijf met een duidelijke boodschap en doelstelling op de Trade Fair staat en deze ook uitstraalt. Daarnaast beoordeelt de jury de stand op de nieuwswaarde en de aanwezigheid van voldoende informatie en documentatie over het bedrijf en de producten. De jury kiest dit jaar voor het eerst twee winnaars. Een winnaar in de categorie meest marktgerichte stand met kamerplanten en een in de categorie meest marktgericht stand met tuinplanten.

De juryleden van de Ondernemersprijs 2005 zijn: Rob Zwinkels (Noviflora / voorzitter jury Ondernemersprijs 2005),Hans Wijsman, (Lemkes) Bob Moria (Waterdrinker Aalsmeer)Henk van Wijk (Bemiddelingsbureau FloraHolland)Kees Stolk (Gebr. Stolk / winnaar Ondernemersprijs 2004)


---