Deelgemeente Osdorp Amsterdam


Boekenweek in het mobiele zorgloket
8 maart 2005

Het is dit jaar niet alleen in boekhandels, bibliotheken en op historische locaties Boekenweek, maar ook in Osdorp in de bus met het mobiele zorgloket.

Boekendienst aan huis
Medewerkers van de Openbare Bibliotheek Amsterdam komen tijdens de Boekenweek naar de bus om informatie te geven over de Boekendienst aan huis en de uitlening van de bibliotheek in de zorgcentra bij u in de buurt. Ook kunnen zij u informatie geven over grote letter boeken en gesproken boeken. Tijdens de boekenweek kunt u in het mobiele zorgloket voor drie maanden gratis proeflid worden van de bibliotheek én u ontvangt een kleine attentie. Bovendien krijgt u de Boekenweektest 2005. Alle informatie is van 9 tot 19 maart aanwezig. Wilt u precies weten wanneer er iemand van de bibliotheek zelf in de bus is, bel dan op de dag dat u wilt komen met het mobiele zorgloket, telefoon 06 5135 4974 of 06 5135 4976.

Boekenweektest 2005
De Boekenweektest 2005 heeft een nieuwe opzet: in plaats van korte citaten uit boeken zijn er nu langere leesfragmenten. De Boekenweektest bestaat ditmaal uit elf tekeningen bij fragmenten uit elf boeken met historische invalshoeken: kijken én lezen dus.

Prijs winnen?
Met de Boekenweektest kunt u een prijs winnen, als u alle fragmenten aan de juiste tekeningen weet te koppelen.

Intussen kunt u natuurlijk met al uw vragen, ook als ze niets met de boekenweek te maken hebben, terecht in de bus.