Utrecht stad 09.45 uur

Utrecht 09-03-2005 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Poging inbraak

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij gepoogd had in te breken. Omstreeks 22.10 uur werd door getuigen gezien dat een 30-jarige man uit Utrecht zich verdacht ophield bij de woonboten gelegen aan de Kanaalweg. Hij belde bij verschillende woonboten aan en wanneer er open werd gedaan, verdween hij weer. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat de Utrechter een woonboot opliep en vervolgens een achterdeur probeerde in te trappen. Door agenten werd de veelpleger aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Verkeerscontrole

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een controle gehouden van 10.20 tot 11.00 uur. In totaal kregen 12 bestuurder een bekeuring omdat ze tegen het verkeer inreden op de Bevrijdingslaan.

Hennepresten en gestolen waar aangetroffen

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd na binnengekomen informatie een onderzoek ingesteld bij een woning aan de Amsterdamsestraatweg. Agenten troffen in de schuur een hennepkwekerij aan zonder planten. Een groot aantal assimilatielampen, transformatoren en schakelkasten werden ingenomen. Bij de woning werd een gestolen auto en een gestolen boot aangetroffen. Drie mannen en een vrouw, in de leeftijd van 20 tot 47 jaar werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Gestolen auto

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een man in een gestolen auto aangehouden. Omstreeks 08.00 uur controleerden agenten een auto op de Kogllaan. Onderzoek wees uit dat de 36-jarige man uit Ermelo in een gestolen auto zat. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.