AutoRai

General Motors Europe lanceert nieuw occassionprogramma

(9-3-2005)
General Motors Europe introduceert onder de naam âG2 Certified Used Carsâ een nieuw concept voor verkoop en after-sales van gebruikte autoâs. Nederlandse Opel-dealers zullen als eerste in Europa G2 Certified Used Cars gaan voeren.
Meerdere GM-merken zullen in de toekomst al hun gebruikte autoâs onder het G2-merk gaan aanbieden via hun dealers.

Om de klant te helpen bij de zoektocht naar een passende gebruikte auto, onderscheidt GM drie segmenten: G2 Premium, G2 Select en G2 Economy. Deze segmenten zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende wensen van klanten, die op zoek zijn naar een gebruikte auto. Autoâs die voldoen aan de strenge eisen van G2, worden op basis van leeftijd, kilometerstand en garantieduur ingedeeld in één van deze segmenten. Hierdoor kan de klant snel en probleemloos een auto vinden die voldoet aan zijn of haar gestelde eisen en mogelijkheden. Uiteraard behoort een vrijblijvende proefrit tot de mogelijkheden, omdat de klant een auto optimaal moet kunnen beoordelen.

Kwaliteit en service
Elke G2 Certified Used Car heeft een uitgebreide kwaliteits-check ondergaan, voordat deze te koop wordt aangeboden bij de dealer. Op een groot aantal essentiële onderdelen zijn de autoâs goedgekeurd door vakspecialisten. Met een G2 Certified Used Car koopt de klant de zekerheid van een goed product, dat garant staat voor jaren rijplezier. De auto wordt afgeleverd met een officieel G2 afleveringscertificaat en een gegarandeerde kilometerstand. Tevens is elke gebruikte G2-auto uitgerust met een uitgebreide mobiliteitsgarantie en technische garantie van één of twee jaar. Zowel in binnen- als in buitenland kan de klant rekenen op service in geval van eventuele pech onderweg, 24 uur per dag.

Voor alle G2 Certified Used Cars gelden strenge normen voor de staat van de auto. Mocht de auto niet voldoen aan de gestelde verwachtingen, dan wordt de klant de mogelijkheid geboden om de auto binnen veertien dagen of maximaal 1.000 km om te ruilen.

Via de speciale website die vanaf 14 maart âliveâ is, www.g2-online.nl, wordt de klant uitgebreid geïnformeerd over G2 Certified Used Cars.