Gemeente Heeze-Leende


Heeze-Leende biedt groot aantal stagiaires stageplaats

14 stagiaires aan de slag

Sinds januari van dit jaar zijn binnen de gemeentelijke organisatie van Heeze-Leende 14 stagiaires begonnen aan hun stageperiode.

De gemeente Heeze-Leende biedt studenten graag de gelegenheid werkervaringen op te doen binnen een gemeentelijke organisatie. Daarnaast lenen een aantal actuele onderwerpen zich uitstekend voor een stageopdracht. Reden genoeg voor de gemeente om enthousiast te reageren op de verzoeken van stagiaires om binnen de ambtelijke organisatie stage te mogen lopen.

De studenten zijn afkomstig van diverse Mbo en
Hbo-opleidingrichtingen. De opdrachten en werkzaamheden die zij de komende maanden verwezenlijken lopen uiteen van het ondersteunen van het Jongerenwerk Heeze-Leende, het verrichten van een intern communicatieonderzoek, het ontwikkelen van een
toeristische/recreatieve visie, ondersteunen van de afdeling Automatisering, ondersteunen van werkzaamheden in het kader van de Wet Voorkeursrecht Gemeenten.

De studenten worden tijdens hun stageperiode ieder begeleid door een praktijkmentor en een algemene coördinator die van tijd tot tijd met hen terugkoppelt over de ervaringen en vorderingen.