Ingezonden persbericht


LVT EDITORIAL SERVICES VERSTERKT TEAM

Bunnik, 9 maart 2005 - LVT Editorial Services (LVT ES), onderdeel van Lammers van Toorenburg Benelux PR, heeft zijn team uitgebreid met editor Vivian de Lau (32). Zij studeerde Engels aan de Universiteit van Utrecht. De Lau heeft uitgebreide ervaring opgedaan als editor in de financiële markt waar zij de afgelopen jaren werkte als redacteur bij zakenbank Kempen & Co. Daarvoor was zij bij UvA vertalers actief als vertaler/accountmanager voor ICT-klanten.

LVT ES zag de afgelopen jaren de vraag naar schriftelijke producties - variërend van websites, direct mails en brochures tot jaarverslagen en magazines - sterk toenemen. De tekstschrijvers hebben zich zowel toegelegd op het aantrekkelijk maken van 'moeilijke' materie, als op het schrijven van pakkende teksten voor marketingcampagnes voor de consumentenmarkt en de B-to-B-markt. Naast de redactionele ondersteuning van de LVT Group - waaronder LVT Benelux PR, Progress Communications en Eventive Business Events - verzorgt het bureau tekstproducties voor een zeer divers klantportfolio.

###

LVT Editorial Services
LVT Editorial Services ondersteunt de LVT Group (LVT Benelux PR, Progress Communications en Eventive Business Events) met vier fulltime tekstschrijvers. De LVT Group werkt voor bedrijven in de ICT-markt, zakelijke dienstverlening, lifestyle en consumentenmarkt en heeft vestigingen in Amsterdam, Bunnik en Brussel.

Ingezonden persbericht