Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 09 maart 2005

Nationale Gaming Forums start eigen nieuwsdienst

Utrecht, 9 maart 2005 ­ Nederlands grootste gamecommunity Nationale Gaming Forums (NGF) is vorige week gestart met een eigen nieuwsdienst. Op NGF staat voortaan het laatste gamenieuws, samengesteld door een eigen redactie.

In de nieuwsdienst van NGF worden bezoekers en vaste leden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van games en gaming. Naast het laatste gamenieuws kan de bezoeker op NGF ook terecht voor artikelen, prijsvragen, previews en reviews van games.

"De nieuwsdienst van NGF richt zich op gamers in de leeftijd van 13 tot 21 jaar oud", aldus Jeroen Rengers, sitemanager van NGF. "Uiteindelijk blijft het op NGF draaien om de discussieforums, maar de nieuwsdienst moet de site nog completer maken. Onze leden kunnen nu op NGF terecht voor al hun gamebehoeftes."

Over Nationale Gaming Forums
De Nationale Gaming Forums is met ruim 34.000 leden en 180.000 unieke bezoekers per maand de grootste games gerelateerde community in Nederland en richt zich op jongeren tussen de 13 en 21 jaar. De website bestaat hoofdzakelijk uit forums, waaronder forums voor diverse gametitels. NGF stelt zich ten doel de gamer een community te bieden voor vragen, tips, discussies, nieuws en andere games en gaming gerelateerde zaken. Aan NGF werken ruim zeventig mensen mee. Elk forum heeft een eigen beheerder, die zelf medewerkers voor zijn forum aanwijst. NGF is een initiatief van het internetbedrijf ViopTo, ook bekend van de websites GameVillage en WereldWijzer.

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht