Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 9 maart 2005

(

Noordwijk Mishandeling
Een 22-jarige inwoner uit Katwijk deed vandaag bij de politie aangifte van mishandeling. De man fietste op 9 maart rond 02.00 uur over de Sint Jeroenweg en kwam daar een groepje jongeren tegen. Het enige van dat moment wat de man zich kan herinneren was dat hij een klap op z'n wang voelde en dat hij versuft liggend op straat bijkwam. Vermoed wordt dat jongeren uit de groep tijdens het passeren van de man tegen zijn fiets trapten, hij ten val kwam, met zijn hoofd hard op de straat terecht kwam en even buiten bewustzijn raakte. Nadat hij was bijgekomen fietste hij met een dikke bult op het voorhoofd weer naar huis. De politie onderzoekt de aangifte van de man.

Voorschoten Mishandeling
Een ruzie in het verkeer liep donderdag 9 maart uit op het mishandelen van een 59-jarige automobilist uit Voorschoten. De verdachte, een 31-jarige man uit Sassenheim werd aangehouden. De ruzie over het verkeersgedrag van de verdachte ontstond rond 08.25 uur op de Leidseweg. De man uit Voorschoten voelde zich door de verdachte opgejaagd. Deze reed dicht achter zijn auto. Toen de verdachte hem op de Leidseweg hem inhaalde liet de Voorschotenaar zijn afkeuring over dit gedrag middels gebaren weten. Bij de stoplichten bij het gemeentehuis kwam het uiteindelijk tot een handgemeen. De man uit Voorschoten liep daarbij een gat aan het hoofd, schrammen en diverse bulten en blauwe plekken op. Hij moest zich laten behandelen in het Antoniushove Ziekenhuis in Leischendam. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Nieuwerkerk a/d IJssel Inbraak in woning
In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 maart werd er ingebroken in een woning aan het Lupineveld. Vermoedelijk kwam men binnen door via de brievenbus het deurslot te ontgrendelen. De politie adviseert om altijd de deur op het nachtslot te zetten. Dit maakt deze manier van hengelen onmogelijk. Uit de woning werd een mobiele telefoon gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Gouda Medicijnen gestolen bij inbraak in auto
Bij een inbraak in een auto zijn dinsdag 8 maart in de vroege avond medicijnen gestolen. Het betreffen hier medicijnen ter verlaging van de cholesterol van het merk Lipitor, medicijnen om de bloedruk te verlagen van het merk Adacant en Norvasce en medicijnen om hartritmestoornissen tegen te gaan. Het merk van deze laatste medicijnen is vermoedelijk Propalonol. De medicijnen zijn gevaarlijk bij ondeskundig gebruik of als zij in handen komen van kinderen. De politie vraagt bij het vinden van de medicijnen deze bij het politiebureau af te leveren. De inbraak in de auto van een 59-jarige man uit Beeton Ontario (Canada) gebeurde op de Keizerstraat. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Naast medicijnen werden een paspoort, een rijbewijs, een creditcard en geld uit de auto gestolen. Vandaag werd door de man aangifte gedaan bij de politie.

--------------------------------- einde middagberichten -------------------------------------------------


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --