HAY GROUP

Personalia: Jan Nico Blauw en Gerard Zaalberg naar Hay Group

Onlangs zijn bij Hay Group in dienst getreden Jan Nico Blauw en Gerard Zaalberg.

Dr. ir. Jan Nico Blauw (45) is senior consultant en zal zich met name richten op het verder versterken van de activiteiten die zich richten op het vertalen van de strategie van een organisatie naar besturing, structuur en cultuur en de daaruit voortvloeiende veranderingsprocessen.

Jan Nico Blauw was tot voor kort managing consultant bij PA Consulting Group in de Strategy practice en in de People & Organisational change practice. Hij is gepromoveerd bedrijfskundige en heeft een brede ervaring in internationale consulting projecten.

Mr. Gerard Zaalberg (40) is senior consultant zal zich met name richten op het verder versterken van de activiteiten gericht op Corporate Governance en honoreringsvraagstukken voor bestuurders, Raden van Commissarissen (honoreringscommissies) en directeuren. Hay Group maakt daarbij gebruik van onder andere marktvergelijkingen, audits, second opinions, beslismodellen en simulatieberekeningen.

Gerard Zaalberg was als belastingadviseur werkzaam bij Deloitte en tevens verbonden aan het advocatenkantoor AKD Prinsen van Wijmen als advocaat-belastingkundige. Hij heeft zich gespecialiseerd op variabele beloningsvormen, waaronder aandelenregelingen.

===============

Hay Group is een internationaal adviesbureau op het gebied van Human Resources Management en organisatieverandering. Hierbij ligt de focus op organisatie, leiderschap, ontwikkeling en beloning van individuen en teams. Wereldwijd werken 2200 professionals voor Hay Group in 41 landen.