Reis in stijl met de nieuwe TomTom GO accessoires

Nieuwe covers en een beschermtas voor de TomTom GO

Amsterdam, 10 maart 2005 - Autonavigatie krijgt meer stijl met de door TomTom, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, aangekondigde TomTom GO accessoires. Gebruikers kunnen nu hun TomTom GO aanpassen met covers in drie nieuwe trendy kleuren. En in de nieuwe TomTom BAG kunnen zij hun apparaat veilig en in stijl vervoeren.

"Consumenten kunnen de kleur van hun auto kiezen. Waarom zouden ze dan ook niet de kleur van hun autonavigatiesysteem kunnen kiezen?", zegt Harold Goddijn, chief executive officer van TomTom. "Technologische producten worden in hoog tempo lifestyle-producten en dat betekent dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan. De nieuwe TomTom covers en de TomTom BAG vergroten de stijl en de persoonlijkheid van de populaire GO-reeks."

Gebruikers die hun TomTom GO willen aanpassen aan het auto-interieur of aan hun stemming hebben voor de cover de keuze uit goud, zwart en azuurblauw. Zij kunnen eenvoudig de cover van hun GO 700, GO 500 of GO 300 afhalen en vervangen door een van de nieuwe covers om er een echt persoonlijk navigatiesysteem van te maken.

Gebruikers kunnen hun GO in de nieuwe, waterbestendige TomTom BAG veilig en met stijl meenemen, bijvoorbeeld op vakantie of voor gebruik in een huurauto. In de tas is niet alleen ruimte voor de TomTom GO, maar ook voor het bevestigingsmateriaal. Er zijn ook twee extra vakken voor persoonlijke bezittingen, zoals een mobiele telefoon of een MP3-speler.

TomTom covers worden per drie stuks (alle drie de kleuren) verkocht en zijn, net als de TomTom BAG, verkrijgbaar via de TomTom wederverkopers en op de website van TomTom: www.tomtom.com. Front en back covers worden geleverd in twee modellen vanwege de SD-geheugenkaartvereisten; GO 700 covers (geen opening voor de SD-kaart) en GO 500 en 300 covers (met opening voor de SD-kaart).