TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-03-2005

Televisie
STERRETJES
Uitzending zondag 13 maart
Nederland 2 - 11.20 uur

DENNIE CHRISTIAN HELPT KINDJES
IN 'STERRETJES'

In STERRETJES schiet dit keer gastartiest Dennie Christian vier kindjes te hulp als er iets misgaat bij de vertolking van zijn liedjes. Misha Smit (5 jaar) zingt 'Rosamunde', Sabine Bischop (4 jaar) 'Een avond om nooit te vergeten', de 5-jarige Denise Willems vertolkt 'Zaterdagavond' en Arjan Rutte van 6 jaar brengt 'Wij zijn twee vriendjes' ten gehore.

De kinderen die aan STERRETJES meewerken, zitten op scholen die via Plan Nederland een kind in Bolivia steunen. Het programma wil laten zien dat overal op de wereld kinderen hetzelfde zijn en allemaal van muziek houden. En via een beeldverbinding is er contact met Bolivia waar ook een optreden van een Boliviaans kind, geholpen door een bekende lokale zanger, wordt uitgevoerd. Het optreden in Bolivia wordt deze week uitgevoerd door de 6-jarige Mauro met het liedje 'Sauvemento'.

In de overige afleveringen zijn onder meer Willeke Alberti, Corry Konings en Xander de Buisonjé te gast. Cor Bakker en zijn combo verzorgen de muzikale begeleiding.

De presentatie is in handen van Ron Boszhard.