MAETIS ARBO
http://www.maetis.nl

Capgemini kiest voor Maetis arbo

CAPGEMINI KIEST VOOR MAETIS ARBO

14 maart 2005

Utrecht/Houten - Capgemini legt de verzuimmanagement per 1 maart 2005 in handen van Maetis arbo. Capgemini heeft Maetis arbo gekozen op basis van de pro-actieve aanpak van ziekteverzuim, het innovatieve vermogen en de concrete resultaten op het gebied van terugdringen van verzuim.

Volgens Henk Wesselo, directeur HR bij Capgemini, is Maetis een arbodienst in beweging met een goede prijs/kwaliteitverhouding. 'Het streven naar innovatieve oplossingen sluit aan bij onze eigen dienstverlening, ' voegt hij daaraan toe. 'Tenslotte klikt het tussen de twee ondernemingen en dat is essentieel als je samenwerking succesvol wilt maken.'

Over Maetis arbo
Maetis pakt arbo breder en verfrissend aan. De dienstverlening er op gericht om werkgevers zakelijk en werknemers persoonlijk gezonder te maken.
Maetis adviseert, begeleidt en coacht haar opdrachtgevers op het gebied van verzuimmanagement en vitaliteitmanagement. Maetis arbo behoort tot één van de grootste organisaties op het gebied van arbozorg. Maetis heeft in Nederland een uitgebreid landelijk netwerk van kantoren, waar totaal 750 mensen werkzaam zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.maetis.nl.

EINDE PERSBERICHT

Maetis arbo: Ellen Vernooy, afdeling communicatie Tel.: 030-2123718
E-mail:ellen.vernooy@maetis.nl

14 mrt 05 09:55