BOVAG

[s?pers.Branchedag Tweewielerbedrijven, op 14 maart 2005, mag je niet

Branchedag Tweewielerbedrijven, op 14 maart 2005, mag je niet missen

20 January 2005

De Branchedag Tweewielerbedrijven, die op 14 maart 2005 in Utrecht wordt gehouden, mag geen enkele tweewielerondernemer missen. Deze Branchedag wordt een happening die informatief, actueel en vooral ook leuk is. Voor de Branchedag gaat iedereen die werkt in, voor of met de tweewielerbranche naar DeFabrique in Utrecht. Een locatie die door zijn veelzijdigheid vele mogelijkheden biedt.

De Branchedag wordt voor de tweede keer georganiseerd door de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven. Vorig jaar deed de zeer succesvolle allereerste Branchedag in De Efteling in alle geledingen van de tweewielerbranche van zich spreken. Dit heeft er toe geleid dat de meeste sponsoren weer van de partij zijn.

Het dagprogramma van de komende Branchedag is verder verrijkt en kent verschillende onderdelen.

Allereerst is er s morgens het Bromfietscongres. Een congres waar voor alle bromfietsondernemers interessante onderwerpen worden belicht. Van groot belang in de dalende markt waar we momenteel mee te maken hebben.

Daarna is er een gezellige en vrolijke lunch om van te genieten.

s Middags vindt het Tweewielercongres plaats. Een congres dat geen fiets- of bromfietsondernemer mag missen. Met spannende sprekers en visies waar de ondernemer daadwerkelijk iets mee kan. Inhoud die van toepassing is op elk bedrijfsbeleid en ook de eigen werkvloer.

s Middags is er een korte ledenvergadering van BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven. Daarna vindt er een verrassende activiteit plaats waar elke bezoeker veel plezier aan zal beleven. Dan wordt het hoog tijd om te gaan genieten van een heerlijk buffet. s Avonds krijgen de bezoekers de zinderende prijsuitreikingen van de beste Tweewielerwinkel en de beste Tweewielertechnicus van het Jaar 2005 voorgeschoteld.

Prima entertainment zorgt ervoor dat het avondprogramma niet alleen spannend. maar vooral onderhoudend en ontspannend is. Zeer de moeite waard. De avond eindigt met een gezellige borrel omlijst door muziek.

Houdt daarom 14 maart 2005 vrij in uw agenda voor deze Branchedag. Binnenkort worden de uitnodigingen verzonden. Hebt u er, als ondernemer in de tweewielerbranche, vorig jaar geen gehad, mail dan even naar twb@bovag.nl.

De Branchedag Tweewielerbedrijven wordt georganiseerd door BOVAG- afdeling Tweewielerbedrijven in nauwe samenwerking met het vakblad Tweewieler die de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar organiseert. De verkiezingen van de Fiets- en Bromfietstechnicus van het Jaar worden verzorgd door OOMT in nauwe samenwerking met Innovam. Hoofdsponsor is wederom ENRA verzekeringen bv, dé specialist in tweewielerverzekeringen.