Gemeente Geldrop-Mierlo



01 maart 2005

GEDEELTELIJKE AFSLUITING VAN SCHERPENZEELWEG
Vanwege herinrichting omgeving Patronaat

Momenteel wordt de omgeving van het Patronaat opnieuw ingericht. In verband hiermee wordt het gedeelte van de Van Scherpenzeelweg vanaf de Kerkstraat tot en met de Pastorie (Scherpenzeelweg 18) op maandag 14 maart afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden omvatten de vervanging van de riolering en het bestraten van dit gedeelte van de Van Scherpenzeelweg. Verder zal een gedeelte van het kabel- en leidingennetwerk worden verlegd en vernieuwd. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting gereed op 28 mei aanstaande (bij langere vorst- en/of regenperiodes schuift deze datum naar achter).

Voor aanvang van de werkzaamheden wordt de Pastoor de Winterstraat via de Kanunnik Daemenstraat opengesteld voor het verkeer. Tijdens de uitvoering is het gedeelte van de Van Scherpenzeelweg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Wij verzoeken u om uw auto tijdens de werkzaamheden buiten de afgezette vakken te parkeren.

BUS (LIJN 24)
Tijdens de werkzaamheden zal de bus niet rijden via de Van Scherpenzeelweg, maar via de Kanunnik Daemenstraat en de Swaeffstraat. In de Swaeffstraat wordt hiervoor een tijdelijke bushalte geplaatst.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer W. van Dijk of de heer F. Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers 040- 2893791/753.