Océ


Grootformaat oplossingen van Océ op tournee


's-Hertogenbosch, februari 2005 - In de maanden maart en april doet de truck van de Océ International Roadshow 2005 Nederland aan om de laatste grootformaat scan-, print- en kopieeroplossingen te presenteren. Deze truck van 17 meter lang wordt op locatie omgebouwd tot een hypermoderne showroom van maar liefst 65 m2. De truck tourt door 12 landen en legt gedurende de Roadshow ruim 12.000 kilometer af.

Met de slogan 'Whatever the input, we take care of the output' benadrukt Océ dat zij oplossingen heeft voor elke CAD-, GIS-, technische- of grafische toepassing. De unieke Océ technologieën staan garant voor zeer betrouwbare en productieve systemen met een hoge kwaliteit in zowel kleur als monochroom. De nieuwste generatie software van Océ stelt de gebruiker in staat om, in combinatie met de hardware van Océ, documentprocessen optimaal te laten verlopen. Tijdens de International Roadshow zal een aantal hard- en softwareproducten de wereldprimeur beleven, waarmee het assortiment nog actueler is.

Programma Roadshow

Met deze truck komt Océ naar u toe en dat is in deze drukke tijd wel zo efficiënt. De truck is gedurende de periode 14 tot en met 18 maart en van 4 tot en met 8 april op de volgende locaties te bezoeken:
* 14 maart Hotel A4 Schiphol (v.d. Valk), Hoofddorp
* 15 maart Mercure Hotel Zwolle, Zwolle

* 16 maart Restaurant Plaswijck (v.d. Valk), Rotterdam
* 17 maart Novotel Breda, Breda

* 18 maart Hotel De Witte Bergen (v.d. Valk), Eemnes
* 4 april Hotel Morssinkhof, Haaksbergen

* 5 april Hotel Stein-Urmond (v.d. Valk), Urmond
* 6 april Verkeerspark Assen, Assen

* 7 april Hotel West-End (v.d. Valk), Arnhem
* 8 april Hotel Akersloot (v.d. Valk), Akersloot

Uiteraard is iedereen van harte welkom, maar meldt u wel even aan via http://roadshow.oce.nl. Dan rekenen wij op uw komst!

Downloads

* Beeldmateriaal Océ International Roadshow 2005 (2148 kb)

Océ-Nederland B.V.

Home | Océ in uw
branche | Services | Producten | Software | Drivers-Downloads-Support

Privacy beleid | Gebruiksvoorwaarden | Andere Océ websites »

© 2005 Océ

Alle rechten voorbehouden.