Ingezonden persbericht


The Publicity Company

UITNODIGING Amsterdam, 7 maart 2005

Vroege persvoorstelling What the Bleep Do We Know!?

Namens Cinemien Film Distribution nodigen wij u uit voor de vroege persvoorstelling van What the Bleep Do We Know!? op maandag 14 maart, 12.30 uur in Pathé Arena, Amsterdam ZO. De originele film van Mark Vicente, Betsy Chasse en William Arntz draait vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscopen. Wilt u zich voor deze persvoorstelling svp aanmelden bij Trix van Alphen, t: 020 612 7000, e: trix@publicy.nl.

What the Bleep Do We Know!? biedt een nieuw soort kijkervaring. Het cultsucces dat in de Verenigde Staten al meer dan een jaar draait, is deels documentaire en deels speelfilm met opmerkelijke visuele effecten en animaties. Wanneer het weinig inspirerende leven van Amanda uit elkaar dreigt te vallen, belandt ze als een eigentijdse Alice in Wonderland in de wereld van de kwantumfysica. Tijdens haar odyssee krijgt ze een geheel nieuwe kijk op mannen, relaties, emoties en de werkelijkheid.

What the Bleep Do We Know!? (108 minuten) is geregisseerd door Mark Vicente, Betsy Chasse en William Arntz. In de hoofdrollen spelen Oscarwinnares Marlee Matlin (Children of a Lesser God), Barry Newman (The Limey) en Elaine Hendrix (The Parent Trap). Veertien vooraanstaande wetenschappers en mystici geven als een hedendaags Grieks koor commentaar op de filmpersonages en de grote vragen van wetenschap, religie en leven.

In de bijlage staat een uitgebreide Engelse synopsis. De websites van de film en de distributeur zijn www.whatthebleep.com en www.cinemien.nl.

Vriendelijke groet, Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl