Gemeente Tilburg

05103OWT

Datum
7 maart 2005

Werkzaamheden Kuiperstraat

Start maandag 14 maart 2005

Op maandag 14 maart 2005 wordt in opdracht van Openbare Werken Tilburg gestart met verschillende werkzaamheden in de Kuiperstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de Vredeman de Vriesstraat en het Wilhelminapark.

Inhoud werkzaamheden
In de Kuiperstraat worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: . Onderhoud riolering

- Het riool tussen het Wilhelminapark en het Dudokhof wordt vervangen. Hierna wordt de rijbaan herbestraat. Gelijktijdig wordt er in het riool tussen de huisnummers 10 en 16 een rioolreparatie uitgevoerd. . Onderhoud bestrating

- De Kuiperstraat wordt tussen de Vredeman de Vriesstraat en de Cornelis de Vriendtstraat opnieuw ingericht. De bestaande rijbaan en trottoirs worden opgebroken. Het trottoir wordt bestraat met nieuwe betontegels en de rijbaan wordt bestraat met nieuwe betonklinkers. . Vervangen openbare verlichting

- Gelijktijdig met de werkzaamheden in de Kuiperstraat wordt de openbare verlichting tussen de Vredeman de Vriesstraat en het Wilhelminapark vervangen.

Uitvoeringsplanning

Op maandag 14 maart 2005 wordt gestart met de werkzaamheden aan het riool in de Kuiperstraat. Aansluitend op deze werkzaamheden worden de herbestratings-werkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden duren, afhankelijk van het weer, tot eind april 2005.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de periode van maandag 14 maart 2005 tot ongeveer eind april 2005 kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. . Vanaf 14 maart 2005 tot begin april is de Kuiperstraat tussen het Dudokhof en het Wilhelminaplein afgesloten voor het verkeer. Zowel fiets- als autoverkeer wordt omgeleid. . Vanaf begin april tot eind april is de Kuiperstraat tussen de Vredeman de Vriesstraat en de Cornelis Vriendtstraat afgesloten voor het verkeer. De Kuiperstraat is dan via de Pironstraat en Cornelis de Vriendtstraat bereikbaar voor het verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk géén auto´s te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u op werkdagen tussen 11:00 en 12:00 uur contact opnemen met Rem Remmers van Openbare Werken Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 15.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --