Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

WIN BIJ NOORDZEE 100.7 FM EXCLUSIEF EEN OOGLASERCORRECTIE

Hilversum, 11 maart - Onder de naam 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.' geeft Gordon volgende week, in zijn ochtendprogramma 'Goedemorgen Gordon' op Noordzee 100.7 FM, exclusief een ooglasercorrectie weg.

Van maandag 14 tot vrijdag 18 maart speelt Gordon het spel 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.'. Raadt een luisteraar welke celebrity hij in gedachten heeft, dan staat degene in de finale op vrijdag 18 maart. Om het voor de kandidaten moeilijker te maken antwoordt Gordon alleen met ja of nee.

Op www.noordzeefm.nl staan de voorwaarden vermeld, waaraan kandidaten moeten voldoen. Tevens kan men zich via de site opgeven.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Noordzee 100.7 FM en CARE Vision.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station van Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International. //// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,