GROLSCH N.V.

Grolsch komende 12 jaar aan tap in Amsterdam ArenA

KONINKLIJKE GROLSCH N.V. PERSBERICHT

Enschede, 14 maart 2005

GROLSCH KOMENDE 12 JAAR AAN TAP IN AMSTERDAM ARENA

Grolsch en Amsterdam ArenA hebben afgelopen weekend de huidige foundersovereenkomst verlengd. Daarin zijn partijen overeengekomen dat Grolsch tot in elk geval 2017 de exclusieve bierleverancier blijft van dit prominente stadion.

Koninklijke Grolsch was de eerste founder van Amsterdam ArenA. De jarenlange positieve samenwerking tussen beide partijen en die tussen Grolsch, Mojo en ID&T hebben erin geresulteerd dat het leveringscontract wordt verlengd.

Door het nieuwe contract kunnen de bezoekers van de in de ArenA georganiseerde concerten en evenementen tijdens en na de door hen bezochte activiteiten blijven genieten van Grolsch Premium Pilsner. Door de verlenging kunnen ook de supporters van Ajax de komende jaren bij alle thuiswedstrijden rekenen op dit kwaliteitsbier.

Grolsch is trots op haar foundership, die past in haar strategie van samen genieten van wedstrijden en evenementen van hoog niveau. Het foundership van de Amsterdam ArenA heeft er in sterke mate aan bijgedragen dat de positie van Grolsch in Amsterdam is verstevigd.

Grolsch en Amsterdam ArenA zijn zeer verheugd over de verlenging van deze samenwerking.


---