AutoRai

De lente begint met de PT Cruiser Cabriolet 2.4i Touring

(14-3-2005)
Chrysler heeft een nieuwe uitvoering van de succesvolle PT Cruiser Cabriolet in het programma opgenomen: de 2.4i Touring. De open-air kwaliteiten en prestaties zijn als vanouds, maar de prijs is een aangename verrassing. De lente kan beginnen!

De Chrysler PT Cruiser Cabriolet 2.4i Touring komt in het programma naast de 2.4i Limited en de GT Turbo. De uitrusting van het nieuwe Touring-model is zeer compleet. Het beschikt onder meer over luxe stoffen bekleding, 16-inch lichtmetalen velgen, een grille in carrosseriekleur, airconditioning en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De prijs van deze compleet uitgeruste en 105 kW (143 pk) sterke cabriolet bedraagt ⬠27.795.

Meer luxe, extra kracht
Voor wie de lente met nog meer luxe en kracht wil beginnen, zijn er twee mogelijkheden. De PT Cruiser Cabriolet 2.4i Limited (vanaf ⬠29.395) biedt een nog ruimere uitrusting met onder meer leren bekleding en verchroomde lichtmetalen velgen. De PT Cruiser Cabriolet GT Turbo is de topuitvoering die uitzonderlijke prestaties aan een ongekend ruim uitrustingsniveau koppelt. Deze ultieme PT Cruiser Cabriolet is leverbaar vanaf
⬠34.495 en net als beide andere modellen gegarandeerd lente-proof.