Politie Zuid-Holland-Zuid

14/03 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

14-03-2005 - Persberichten District II

FLATSCREENS GESTOLEN
GORINCHEM Uit een bedrijf op Avelingen-West zijn op zondagavond 13 maart omstreeks 18.30 uur drie flatscreens gestolen. De dader(s) kwam binnen door een ruit te vernielen. Het bedrijf kreeg een inbraakmelding maar toen een van de mensen er aankwam, bleek de dief al gevlogen. De technische recherche stelt een onderzoek in.

HUISELIJK GEWELD
PAPENDRECHT De politie heeft zondagavond 13 maart een 25-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van bedreiging en mishandeling van zijn vrouw. Dit gebeurde in een woning aan de Esdoornlaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De man is ingesloten.

(FRIS)DRANK GESTOLEN
PAPENDRECHT Uit een eetgelegenheid aan de Jan van Goijenstraat is op zondag 13 maart ingebroken. De dader(s) gooide een ruit in en nam twee trayen frisdrank mee en een tray drank. De politie stelt een onderzoek in.

STALKER AANGEHOUDEN
PAPENDRECHT De politie heeft maandagmorgen 14 maart een 61-jarige man in zijn woning in Barendrecht aangehouden op verdenking van het stelselmatig lastigvallen van zijn ex-vrouw in Papendrecht. De vrouw werd al geruime tijd lastig gevallen door hem. Zij heeft aangifte gedaan tegen hem. De verdachte wordt ingesloten.

MISHANDELING
GORINCHEM De politie heeft zondagmiddag 13 maart een 37-jarige man uit Gorinchem aangehouden op verdenking van mishandeling in de relationele sfeer. De vrouw belde de politie nadat zij was mishandelt door haar ex-man. Ze deed aangifte van mishandeling. De politie ging op zoek naar de man maar trof hem niet aan. De man meldden zich s avonds vrijwillig op het politiebureau in Gorinchem waar hij werd aangehouden. De man is in verzekering gesteld.