Gemeente Barendrecht


---

14-03: Veel belangstelling voor huldiging jeugdkampioenen

Afgelopen vrijdagavond werden onder grote belangstelling in de hal van het gemeentehuis circa 400 jeugdkampioenen van het seizoen 2003-2004 gehuldigd. Alle jeugdleden van Barendrechtse verenigingen die zijn aangesloten bij de Sportstichting kwamen hiervoor in aanmerking. De avond was gesplitst in twee delen. Om 18.00 uur werd de jongste jeugd in het zonnetje gezet en om 20.00 uur de oudere jeugd tot 14 jaar. Beide huldigingen werden voorafgegaan door een twintig minuten durende spectaculaire show van Farla Illusions. De presentatie van de avond was in handen van wethouder Schoehuizen (sportzaken) en Ferdy Nugteren van de afdeling Sport.

Spetterende show
Voorafgaand aan beide huldigingen voerde Farla Illusions een spetterende show op. Het illusionistenduo Christian Farla & Bianca heeft hun naam in het showbizzvak met nadruk gevestigd en behoort thans tot de absolute wereldtop. De show had een persoonlijk karakter en enkele sportkampioenen mochten zelfs assisteren bij een act. Als dank hiervoor ontvingen zij een toverdoos. Presentator Ett Schoehuizen (wethouder Sport) verscheen op mysterieuze wijze op het podium vanuit een "blue box".
Alle jeugdkampioenen werden door de wethouder gefeliciteerd en kregen als aandenken aan hun prestatie een bidon met het logo van de gemeente Barendrecht.

Beeldverslag
Heb je de avond gemist, maar wil je graag zien wat er allemaal heeft plaatsgevonden? LOCOM TV brengt op zaterdag 19 en zondag 20 maart een video-impressie van de huldiging van de Barendrechtse jeugdkampioenen. Het beeldverslag van het feestelijke gebeuren is op zaterdag 19 maart te zien om 10.25 uur en op zondag 20 maart om 16.25 uur. Maar op deze pagina alvast wat foto's van de huldiging.