Gemeente Eindhoven

Persbericht: 14 maart 2005, no.51

Zwemparadijs de Tongelreep start nieuwe zwemles voor kinderen met een beperking

In samenwerking met MEE Eindhoven en De Kempen start Zwemparadijs de Tongelreep in april 2005 met zwemlessen voor kinderen met een licht verstandelijke beperking.

De zwemles is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een licht verstandelijk beperking, met of zonder een vorm van autisme. Tijdens de lessen staan de kinderen centraal en krijgen ze intensieve en professionele begeleiding. Ze worden opgeleid voor het erkende zwem-ABC.

De lessen vinden plaats op woensdag- en zaterdagmiddag. Wilt u uw kind inschrijven of meer informatie over de zwemlessen, bel dan 040-2381139.

Enthousiaste vrijwilligers gezocht
Om deze zwemlessen mogelijk te maken zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de kinderen willen begeleiden tijdens hun zwemlessen en bij het behalen van een diploma.

Vrijwilligers volgen een deskundigheidstraining van twee avonden en kunnen vooraf en aansluitend aan de zwemlessen gratis gebruik maken van het golfslagbad.

Wilt u meer informatie over deelname of aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op met MEE Eindhoven en De Kempen, Team Vrije Tijd, via 040-2140371 of stuur een e-mail naar vt@mee-eindhoven.nl

© 2005 Gemeente Eindhoven