Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 14 maart 2005

(

Noordwijkerhout Mishandeling
De politie hield maandag 14 maart rond 12.30 uur op de Provincialeweg N206 een 38-jarige automobilist uit Rotterdam aan. De aanhouding volgde na een ruzie in het verkeer. De Rotterdammer vond dat een 34-jarige man uit Voorhout hem bij een invoegstrook de gelegenheid had moeten geven om in te voegen. Om van zijn irritatie te laten blijken haalde hij de Voorhouter in, stopte voor hem midden op de weg, stapte uit en trok het portier van de auto van de Voorhouter open.Toen deze uitgestapt was gaf hij hem een klap in het gezicht. De politie werd vervolgens gewaarschuwd. Deze hield de Rotterdammer aan. De politie is bezig met het onderzoek naar zijn gedrag.

Voorschoten Inbraak in woning
Op maandag 14 maart werd er rond het middaguur ingebroken in een flatwoning aan het Jan van Goyenplantsoen. Via het balkon van de op de 1e verdieping gelegen woning kwam men binnen na het vernielen van een ruit. Uit de woning is een laptop en een rugtas gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Gouda Ongeval
Een tractor met aanhangwagen bestuurd door een 18-jarige jongeman uit Berkenwoude kantelde maandagmorgen 14 maart rond 11.25 uur in z'n geheel op de Westhaven. De oorzaak van dit kantelen is niet bekend. De inhoud van de aanhangwagen bestaande uit grond had zich na het kantelen over een deel van de weg verspreid. De bestuurder klaagde na het ongeval over zijn nek en werd voor onderzoek overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Schoonhoven Vernieling
Onbekenden vernielden in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart een aantal autoruiten van een aan de Voltastraat geparkeerde auto. Een achterruit en zijruit werden ingegooid. De voorruit was helemaal verbrijzeld maar nog wel heel. Vermoedelijk zijn de ruiten met stenen ingegooid. Een aantal daarvan werd in de auto teruggevonden. De politie vraagt eventuele getuigen van deze vernieling contact op te nemen met de politie in Schoonhoven via 0900-8844.


--------------------------------------- einde middagberichten -------------------------------------------------


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --