Gemeente Ermelo


INSPRAAK CONCEPT GEBIEDSVISIE HET TONSELSE VELD

Met ingang van 15 maart 2005 tot 15 april 2005 ligt het concept gebiedsvisie voor Het Tonselse Veld ter inzage. In deze periode kunt u de gebiedsvisie bij de informatiebalie inzien. Ook is tegen betaling van 17,50 een exemplaar verkrijgbaar.

Reacties en opmerkingen kunt u in de periode van 15 maart tot 15 april 2005 schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders Postbus 500, 3850 AM Ermelo.

Informatie en inspraakavond
Ook kunt u mondeling reageren en wel op 30 maart 2005 om 19.30 uur, dan wordt er een algemene informatie en inspraakavond gehouden in De Leemkuul, Eksterstraat 134 te Ermelo.

Concept gebiedsvisie
De gemeente Ermelo is bezig met het opstellen van een nieuw bestemmingplan voor Het Tonselse Veld. Ter voorbereiding hierop heeft het gemeentebestuur een concept gebiedsvisie opgesteld. Het uiteindelijke doel van de gebiedsvisie is het bereiken van een kwaliteitsverbetering voor Het Tonselse Veld. De verschillende functies, zoals wonen, werken, natuur, recreatie en bedrijvigheid worden aan elkaar gerelateerd waarbij getracht wordt deze functies een zo realistisch mogelijk perspectief te bieden. In de afgelopen periode hebben bewoners van Het Tonselse Veld hun wensen en ideeën voor het plangebied kenbaar kunnen maken. In de gebiedsvisie wordt niet op de individuele wensen op perceelsniveau ingegaan. Wel is zoveel mogelijk rekening gehouden met de rode draad van de opmerkingen en wensen.

De uitwerking van de visie vindt plaats in het op te stellen bestemmingsplan voor Het Tonselse Veld. Voor informatie en vragen kunt u bellen met mevr. M.T.F. Dijcker telefoon 567184.