Ingezonden persbericht


Maart 2005
P E R S B E R I C H T

NIEUWE WEBSITE MET 'S WERELDS BESTE COLLECTIE PRIVE EN RESORT VILLAS

Vanaf 15 maart 2005 biedt de fonkelnieuwe website www.ExcellentVillas.com een uniek portfolio van 's werelds mooiste vakantievilla's. ExcellentVillas.com heeft een selectie gemaakt van de prachtigste villa's die te huur zijn via de meest gerenommeerde villaverhuurbedrijven overal ter wereld. ExcellentVillas.com is de eerste website die een totaaloverzicht geeft van zowel privé villa's als villa's die zich bevinden in 's werelds meest spectaculaire resorts. Vanaf nu kan iedereen die op zoek is naar een bijzondere vakantievilla stoppen met het afzoeken van het internet, want ExcellentVillas.com heeft al een selectie gemaakt.

De best beschikbare villa collectie. ExcellentVillas.com heeft eerst een selectie gemaakt van de bekendste villaverhuurbedrijven en resorts ter wereld, die zowel de meest fabuleuze villa's aanbieden als bekend staan om hun hoogstaande niveau van persoonlijke dienstverlening. Daarna heeft ExcellentVillas.com alleen de allermooiste villa's uit de diverse portfolio's geselecteerd. Het resultaat is de beste villa collectie van het internet voor eenieder die op zoek is naar veel leefruimte, privacy en stijl.

Privé villa's en resort villa's. Op de ExcellentVillas.com website staan privé villa's en villa's in 's werelds meest spectaculaire resorts. Sommige privé villa's hebben inwonend personeel, zoals koks en beveiligingspersoneel. Alle overige villa's worden dagelijks schoongemaakt en koks zijn op aanvraag. De meeste resort villa's hebben een privé zwembad en volledige hotelservice, inclusief butlerservice en de mogelijkheid om alle maaltijden in de villa te bestellen. Sommigen hebben een (kleine) keuken. Alles om cliënten te mogelijkheid te bieden te kunnen kiezen tussen villa's waar men zelf kan koken en waar voor hen gekookt wordt.

Van privé eiland tot stijlvolle beach cottage voor twee. ExcellentVillas.com biedt een selectie van de mooiste luxe villa's, boerderijen, kastelen, landhuizen, privé eilanden, exotische beach cottages en appartementen. Het portfolio varieert van enorme landgoederen voor grote families en groepen tot romantische 'hideaways' voor twee. Van volumineus tot klein en intiem, maar altijd in stijl.

Concierge service. De resort villa's in ExcellentVillas.com's portfolio zijn allen inclusief de concierge service die hotels van dit niveau hun gasten bieden. De meeste aanbieders van privé villa's hebben lokale agenten die veel extra services kunnen regelen zoals nannies, koks, restaurant reserveringen, beach club reserveringen, autohuur, etc. Wanneer een villa inwonend personeel heeft, kunnen de extra services door hen geregeld worden.

Bestemmingen. Op de website van ExcellentVillas.com kan men villa's vinden die zich overal ter wereld bevinden. Van de meer traditionele gebieden als de Middellandse Zee, het Caribisch Gebied en Azië tot de meer avontuurlijke bestemmingen in Afrika, de Indische Oceaan en Polynesië. De villa's bevinden zich altijd op de beste lokaties van de meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen. Deze website biedt echt een unieke reeks villabestemmingen die elders niet op één website te vinden zijn.

Prijzen. De prijzen voor de resort villa's op ExcellentVillas.com liggen tot 15% lager dan de normale door de resorts gepubliceerde prijzen. De prijzen van de privé villa's zijn gelijk aan de prijzen van de villaverhuurder. Dit betekent dat men vaak voordeliger uit is indien men een resort villa reserveert via deze website.

Expertise. De mensen achter ExcellentVillas.com hebben meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing van 's werelds meest prestigieuze hotels, resorts en privé villa's. Dit betekent dat zij als geen ander begrijpen wat hun veeleisende cliëntèle zoekt op het gebied van kwaliteit, service, privacy en stijl.