RAAD VAN STATE
http://www.raadvanstate.nl

18 maart 2005

Meer informatie voor media op website Raad van State

De website van de Raad van State www.raadvanstate.nl is uitgebreid met een button 'media'. Onder deze button is een actueel overzicht van rechtszittingen, belangrijke uitspraken en van persberichten opgenomen. Op de site staan al de uitspraken en adviezen van de Raad van State.

Onder de button 'media' staat een agenda met een selectie van zittingen bij de Afdeling bestuursrechtspraak. Daarbij is een korte omschrijving van de zaak gegeven en wordt het zaaknummer vermeld. Op deze agenda wordt ook de publicatie van adviezen van de Raad van State opgenomen. Verder staat onder 'uitspraken in de media' een selectie van de meest in het oog springende uitspraken die de Afdeling bestuursrechtspraak op de woensdag zal doen. Tenslotte is een volledig overzicht van uitgebrachte persberichten opgenomen en is het mediabeleid van de Raad van State te lezen.

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van de regering over wetgeving en bestuur. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is de hoogste algemene bestuursrechter van het land.


---

NOOT VOOR DE REDACTIE,