Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


18 maart 2005


TWELLO - Automobilist onder invloed


De politie heeft in de nacht van donderdag van vrijdag (18/3) op de Dijkhofstraat een 33-jarige automobilist uit Deventer aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man vrijdagmorgen vroeg rond 01.50 uur en constateerde dat hij onder invloed van alcohol was. De man blies op het politiebureau een promillage van 1.0 Dit leverde hem een boete en een rijverbod op.


ZUTPHEN - Diefstal bij bedrijf


Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag (17/3) ingebroken in een bedrijf aan de Industrieweg. De daders braken de buitendeur met vermoedelijk een koevoet open en namen onder meer enkele slijptollen en een boormachine mee. De politie stelt een onderzoek in.


ZUTPHEN - Vandalen beschadigen auto


Vandalen hebben in de nacht van woensdag op donderdag op de parkeerplaats aan de Braamkamp een auto beschadigd. De daders brachten een diepe kras aan de bestuurskant van de auto aan. Bovendien staken zij de vier banden lek. De 20-jarige eigenaar ontdekte donderdagmorgen rond 10.00 uur deze vorm van vandalisme en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --