LIEFDE-VOOR-HET-LEVEN.COM

Liefde-voor-het-Leven daagt Parship uit !

Persbericht

Liefde-voor-het-Leven.com is geen dating site, maar een relatie-site die kwaliteit, privacy en discretie hoog in het vaandel voert. Deze site is amper 10 dagen in de lucht en telt reeds meer dan 2.500 actief geregistreerde leden.
Liefde-voor-het-Leven.com gebruikt een expert systeem op basis van de psycho-test.net,ontworpen door een team van Vlaamse en Nederlandse psychologen.

Liefde-voor-het-Leven.com stelt de gebruiker slechts enkele kandidaten voor -in zo'n 15% van de gevallen besluit het expert systeem zelfs om géén kandidaten voor te stellen. De gebruiker ziet wie de er aan hem wordt voorgesteld als geschikte levenspartner, dit alles in volledige discretie, andere personen kunnen nooit te weten komen dat de gebruiker geregistreerd is. Ook speciaal is dat er bij Liefde-voor-het-Leven.com slechts betaald dient te worden als beide partners er o.m. door middel van het gratis uitwisselen van berichten, van overtuigd geraakt zijn dat ze echt bij elkaar passen.

Om zich te lanceren op de markt biedt de Duitse dating site www.parship.be een gratis abonnement aan voor de eerste 5.000 leden die zich op deze nieuwe site registreren.

Nu daagt Liefde-voor-het-Leven.com Parship uit door AAN HAAR EIGEN LEDEN te vragen om in te gaan op dit gratis aanbod en zich ook te registreren op www.parship.be en zich persoonlijk te vergewissen van het verschil in kwaliteit !

De site : http://www.Liefde-voor-het-Leven.com
Voor meer informatie :
Contact : Guido Meersseman
Telefoon : 0032-495-18.42.64
Mail : info@liefde-voor-het-leven.com

18 mrt 05 14:05