Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 18 maart 2005

Tilburgse jongen gewond bij verkeersongeval

TILBURG Een 15-jarige Tilburgse jongen is gisteravond op de kruising van de Molenstraat met de Noord Besterdstraat in Tilburg gewond geraakt aan het gezicht. De jongen kwam op zijn bromscooter in aanrijding met een auto die werd bestuurd door een 21-jarige Tilburgse. De bestuurder van de bromscooter werd door personeel van de GGD naar het St. Elisabethziekenhuis gebracht. Een verwonding aan het gezicht moest door een plastische chirurg behandeld worden.

Apeldoornse vrouw betrapt bij diefstal van schoenen

TILBURG In een winkel aan de Heuvelstraat hebben agenten gisteravond om kwart over zeven een 19-jaruge vrouw uit Apeldoorn aangehouden. De vrouw werd in de winkel betrapt bij de diefstal van een paar schoenen ter waarde van bijna 20 euro. Na verhoor is de Apeldoornse met een boete van 120 euro weer in vrijheid gesteld.

TILBURG Een 66-jaruige vrouw uit Tilburg is vanmorgen om kwart voor twaalf in een winkel aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg betrapt bij de diefstal van een paasplantje, fruit, wasmiddel en een krant. De vrouw werd door winkelpersoneel betrapt. Na verhoor is de vrouw weer in vrijheid gesteld. De gestolen goederen zijn weer in het bezit van de winkel. De politie maakt proces-verbaal op.

Tilburger opgepakt na uitdelen kopstoot

TILBURG Vannacht om tien voor halfvijf hebben agenten aan de Heuvelring in Tilburg een 22-jarige Tilburger aangehouden. De Tilburger had zijn 19-jarige vriend een kopstoot gegeven, omdat ze ruzie met elkaar hadden. Dit werd gezien door agenten die dienst deden bij het horecatoezicht. De politie heeft vannacht van het slachtoffer een aangifte opgenomen. De verdachte werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie ruimt hennepkwekerij

TILBURG Agenten van het politieteam Leijdal hebben gistermiddag rond kwart voor twee, in een woning aan de Pelikaanstraat in Tilburg, zeshonderd hennepplanten geruimd. Deze planten werden aangetroffen in drie kamers op de eerste verdieping van deze woning. De politie trad op naar aanleiding van klachten over stankoverlast. Door een medewerker van energiebedrijf Essent werd vastgesteld dat de stroom ten behoeve van de kwekerij illegaal werd afgetapt.

Agenten pakken Tilburgse jongen op

TILBURG Agenten hebben vanmorgen om halfnegen in de Sinopelstraat in Tilburg een 15-jarige jongen uit deze stad aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht dat hij zijn 38-jarige moeder regelmatig mishandelt. Vanmorgen was het in de ouderlijke woning weer tot een uitbarsting gekomen toen de jongen zijn moeder probeerde te slaan en hij ze met allerlei voorwerpen bekogelde. De Tilburgse jongen was kwaad op zijn moeder geworden toen zij in de tas van haar zoon keek. De jongen is in verzekering gesteld en ingesloten. Hij wordt op maandag 21 maart as. voor de officier van justitie en de rechter commissaris geleid.

Auteur: Carel Bouman