3 e persbericht van vrijdag 18 maart 2005

Eindhoven 18-03-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man gepakt na stelen bronzen beeld

Vrijdag om 16.00 uur is aan de Europalaan een 32-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij had kort daarvoor in de Kruisstraat in Eindhoven een bronzen beeld gestolen. Omdat het beeld te zwaar werd gooide de man het weg in de Willem Barentzstraat. Het beeld is door de politie teruggevonden en aan de eigenaar teruggegeven. Tegen de Eindhovenaar is op het politiebureau proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Man opgepakt na mishandeling portier

Vrijdagavond rond 19.10 uur is in de Nachtegaallaan in Eindhoven een man van 27 uit Eindhoven aangehouden. Hij had kort daarvoor tijdens een ruzie een 55-jarige portier van een bedrijf mishandeld. De twee hadden ruzie gekregen over het rijgedrag van de 27-jarige verdachte die afgelopen middag, volgens de portier, nog al wild het terrein kwam opgereden. De portier heeft zich aan enkele wonden aan zijn gezicht moeten laten behandelen in een ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de ruzie.

Veldhoven: Aanhanger gestolen

In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Oersebaan in Veldhoven een grijze aanhangwagen van het merk Hapert gestolen. De aanhanger had een waarde van ongeveer 2500 euro.