Gemeente Deventer

Week 11, 18 maart
2005

Diepenveense muziekvereniging kent zeer trouwe leden

LEGPENNING VOOR ZEVENTIG JAAR INZET SEMPRE CRESCENDO

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de bronzen legpenning van de gemeente Deventer toe te kennen aan Derk van de Kraats bij gelegenheid van zijn zeventigjarig lidmaatschap van muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen vanwege zijn betrokkenheid en bestuurlijke inzet voor de vereniging. Daarnaast ontvangt Kees Broekhuis uit handen van loco-burgemeester Bert Doornebos een bloemstuk ter gelegenheid van zijn zestigjarig lidmaatschap van muziekvereniging Sempre Crescendo vanwege zijn inzet en betrokkenheid.

Legpenning

Van de Kraats heeft zich in de zeventig jaar dat hij lid is van Sempre Crescendo ook een groot aantal jaren als bestuurslid ingezet. Gezien zijn leeftijd is hij niet meer actief als spelend lid maar hij blijft betrokken en geïnteresseerd.

Bloemstuk

Broekhuis ontvangt een bloemstuk omdat hij zestig jaar bijzonder betrokken lid van de vereniging is. Hij heeft muzikaal gezien het orkest op sleeptouw genomen en bespeelt op dit moment de bariton. In het verleden bespeelde hij ook verschillende andere instrumenten waaronder de trombone.

Publicatiedatum: 18-3-2005

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 18 maart 2005