Digitale Gemeente Houten

OKE Houten viert 20-jarig bestaan

woensdag 9 maart 2005 - Bron: OKE Houten

Dit jaar bestaat jongerenvereniging OKE twintig jaar. En dat moet groots gevierd worden! Op vrijdag 18 maart barst het feest los met een groots feest voor de jeugd van Houten.

In de geest van de magische Beestfeesten zal in de grote en kleine zaal van De Grund tot in de kleine uurtjes doorgefeest worden. OKE-djs draaien de hele avond Skihut, top-40, R&B en trance. En als klap op de vuurpijl zal dj Jens Timmermans, bekend van Radio 538, ervoor zorgen dat de dansvloer bol staat van de adrenaline.

De zaal is volgepropt met de visuele en lichteffecten en de aankleding is in casinostijl. Maar de avond belooft vooral veel feesten en beesten! Dus kom ook: vrijdag 18 maart, van 20.00 tot laat, De Grund voor OKE20.

Op de zaterdagavond 19 maart is er een speciaal feest voor oud-leden, oud-leiding en huidige leiding (en hun partners). Onder het motto Alive and kicking is er de mogelijkheid oude vrienden, kennissen en liefdes uit jouw OKE-tijd weer eens tegen te komen. En dan niet alleen maar in de zin van een reünie, want misschien zie je elkaar nog geregeld, maar meer om opnieuw de sfeer te proeven en het allemaal nog een keer opnieuw te beleven. Want OKE is nog steeds Alive and kicking!.

En om dat herbeleven een beetje makkelijker te maken zal de Houtense band Sustained optreden, is er een dj die muziek uit de afgelopen twintig jaar zal draaien, is er een tafelvoetbaltafel en nog een heleboel meer! Het feest begint om 20.30 uur en is weer in ons honk (De Grund). Op die avond vindt ook de feestelijke onthulling plaats van het boek Twintig jaar OKE dat volstaat met verhalen, anekdotes, fotos en beschrijvingen van OKE van 1985 tot nu.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).