Ingezonden persbericht



Beste redactie,

Wij, MTC Motovatie, organiseren dit jaar de Loot kampioensdag op 20 maart 2005 en dat willen we eens ietsje anders aanpakken dan men tot op heden gewend is.

In tegenstelling tot andere jaren gaan we er een zeer actieve dag van maken. De deelnemers zulen nauwelijks tijd hebben om te rusten. We zullen ze meteen gerust stellen door te melden dat er niet echt veel fysieke uithoudingsvermogens testen op ze worden losgelaten, we zijn immers motorrijders nietwaar? Doch als men denkt op de lauweren te kunnen rusten heeft men het mis.

Gedurende de dag zult u ook in staat gesteld worden om loten te kopen voor een goed gevulde loterijtafel. En u kunt meedoen aan een separaat raadspel voor een extra prijs.

Er moeten 15 onderdelen uitgevoerd worden in 5 uur tijd. Dat houdt in dat er 3 onderdelen per uur moeten worden afgerond (elk van 15 min. met 5 min. wisseltijd). Dat is dan ook meteen de reden dat we die dag een zeer strak spelschema hanteren.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door inzet van onze grootste sponsor voor dit evenement "MadRacing". Uiteraard verzorgt het Loot/Amev weer een aantal zeer goede en leuke prijzen voor alle winnaars.

Door het weer laten we onze dag uiteraard niet bederven. Laat u zich alstublieft niet ontmoedigen door kou of regen.

Kou, regen of zonneschijn?
In het ene geval gaan we gewoon naar binnen en zoeken de warmte op, in het andere geval gaan we naar buiten en kunnen we alvast bruin worden voordat de echte vakantie weer begint.

De dagindeling ziet er als volgt uit:

09.00 uur ontvangst gasten
10.00 uur openingswoord
10:30 uur start eerste spel
15.30 uur aanvang eindspel
16.00 uur prijsuitreiking
17.00 uur einde lootdag
Aantal uitgenodigde clubs = 12
Aantal uitgenodigde individuele = 16 (vormen 4 teams)

Er wordt geen gebruik gemaakt van de eigen motor.

De dag wordt door het LOOT gewaardeerd met 10 LOOTpunten. Alvast een goed begin van de toercompetitie.

Tot ziens op een zeer sportieve Loot kampioensdag.

Marjan Duijn
P.R. commissaris a.i.
MTC Motovatie
KLM Sportcentrum
Wimbledonpark 2
1185 XN Amstelveen
Telefoon: 06 - 103 709 00 Alleen tijdens de activiteit bereikbaar!!