Ingezonden persbericht

ED2K4U en Dutch P2P Forum promoten Eric Hill and HiddenDrive

De eerste legale eD2k-link op ED2K4U

VEENENDAAL, 20050320 -- Tijdens haar zoektocht naar legale zaken stuitten de eD2k-sites ED2K4U en Dutch P2P Forum op Eric Hill and HiddenDrive.


HiddenDrive is een project van Eric Hill, een 53-jarige singer/songwriter uit New York.
Eric besloot in 2002 een CD in eigen beheer op te nemen ter gelegenheid van zijn 50-jarige verjaardag.
Op het internet is HiddenDrive inmiddels een begrip aan het worden, Duitse, Schotse maar ook Amerikaanse radiostations draaiden inmiddels nummers van de debuut CD "Mended Again"

Dit weekend starten de opnames voor de 2e CD van HiddenDrive "Everything You Got" en ter gelegenheid van dit heugelijke feit besloot Eric Hill 4 nummers, volledig belangeloos, ter beschikking te stellen aan de groeiende Nederlandse eD2k-community.
Op deze manier hopen ED2K4U en Eric Hill het eD2k-wereldje uit "het illegale" te halen.

De website www.ed2k4u.net werd in het verleden meerdere malen door Stichting Brein gesommeerd te stoppen met het aanbieden "van illegale eD2k-links"
Door deze sommaties zag ED2K4U zich genoodzaakt inderdaad te stoppen met het aanbieden van links maar hier een leuk alternatief voor in de plaats te brengen.
ED2K4U werkt tegenwoordig met een vernuftig systeem dat zoektermen zichtbaar maakt die eventueel aan een forumpost zijn toegevoegd.

www.ed2k4u.net
www.dutchp2pforum.com



Ingezonden persbericht