Ingezonden persbericht

Website Kenniscentrum stress en burnout vernieuwd

ZOETERMEER, 20050320 -- Ruim 7 jaar na de oprichting van het Kennis, Informatie en Communicatieplatform stress en burnout, is de website vernieuwd en uitgebreid met diverse nieuwe onderwerpen. Het platform wordt dagelijks door gemiddeld 1500 bezoekers bezocht en is bestemd voor mensen met stress- en burnoutklachten. Ook wordt de website vaak bezocht door professionals waaronder Arbo-diensten en psychologen.


Initiator Gert Otter is als ervaringsdeskundige burnout in 1999 gestart met de aanzet tot de ontwikkeling van dit platform. In de begin fase vanuit therapeutische oogpunt met enkele bezoekers per dag en nu uitgegroeid tot het grootste platform op dit gebied met inmiddels meer dan 1.5 miljoen bezoekers.
In 2002 is het adviesbureau GO-Burnin opgericht. Zijn kennis en ervaring met burnout alsmede zijn op het gebied van Human Resource, ondernemingsraad, arbeidsomstandigheden en coach, zijn de ingrediënten waar hij gebruik van maakt tijdens zijn lezingen voor lotgenoten en professionals.

Op het platform is veel informatie over stress en burnout beschikbaar. Daarnaast ook diverse rubrieken zoals columns, veelgestelde vragen en diverse communicatie mogelijkheden bestemd voor lotgenoten. Nieuwe onderwerpen op de website zijn o.a. de agenda, klachtenprocedures, behandelingsmethodieken en instanties. De komende tijd zal er nog veel nieuwe informatie aan de website worden toegevoegd.

De nieuwe website is ontwikkeld door DSNO, een jong, dynamisch en professioneel IT bedrijf dat op vernuftige wijze alle informatie op zeer gebruikersvriendelijk wijze toegankelijk heeft gemaakt.

Wilt u meer weten, kijk dan op www.burnin.nl




Ingezonden persbericht