Politie Zeeland


---


Z-1499-2005 Gewond

Op de Axelsestraat in Zaamslag is zondagmorgen om 11.35 uur een 75-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen met haar fiets gevallen.
De vrouw week naar links uit om het trottoir op te fietsen maar had niet in de gaten dat een 8-jarig jongetje uit diezelfde gemeente haar aan het passeren was.
De fietsen raakten elkaar waardoor de vrouw ten val kwam. Ze is voor onderzoek met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

O-1500-2005 Eenzijdig ongeval met letsel
Op de Krabbenkreekweg in Sint Philipsland vond zondag om 00.20 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de langzaamverkeersweg langs de Krabbenkreekweg in de richting van Oud Vossemeer. Hij raakte de macht over het stuur kwijt in een kleine bocht in de weg, kwam in de rechterberm, ging over de kop door de bossages en kwam tot stilstand naast de hoofdrijbaan van de Krabbenkreekweg.
De bestuurder is met verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De auto is total loss.

W-1501-2005 Ruiten ingegooid in Middelburgse wijk
Zaterdagavond rond 22.00 uur hebben vandalen de ruiten vernield van woningen aan het Herberdsland en het Vromoldsland in Middelburg.
Schadebedragen zijn niet bekend.

W-1502-2005 Jeugdige bromfietsster ten val
Op de Walcherseweg in Middelburg is zaterdagmiddag rond 16.00 uur een 14-jarig meisje op haar brommer ten val gekomen.
De oorzaak hiervan is niet bekend. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Omdat het meisje nog maar 14 jaar is ontving ze een bekeuring.

W-1503-2005 Aanrijding Vlissingen
Op de Bloemenlaan in Vlissingen vond zaterdag om 18.22 uur een aanrijding plaats.
Een 49-jarige automobilist uit die plaats raakte bij het inparkeren een achter hem rijdende 22-jarige automobilist uit diezelfde plaats.
De schade was gering.

O-1504-2005 Aanhoudingen
Op de Beestenmarkt in Goes zijn zaterdagmiddag twee mannen aangehouden.
De twee, beiden Goesenaars en 23- en 43 jaar oud, hadden even daarvoor diverse schadeaanrijdingen gehad in de wijk de Goese Polder en waren daarna doorgereden.
Bij aanhouding bleek dat de 23-jarige geen rijbewijs bezit, terwijl de andere man een rijontzegging heeft.
Beiden zijn na verhoor op vrije voeten gesteld.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland