Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT Amsterdam, 17 maart 2005

Hans Blom en Cees Fasseur bij PAM op RTV N-H

Aanstaande zondag is de tweede aflevering van de talkshow PAM op TV Noord Holland. Max Pam en zijn pannelleden Paul Cliteur en Theodor Holman praten dan met Hans Blom van het NIOD en met historicus Cees Fasseur, bekend van de tweedelige biografie over koningin Wilhelmina. De uitzending begint om 11.15 u urenwordtiederetweeuurherhaald.

In de tweede aflevering van PAM komt onder meer de huidige situatie in het onderwijs aan de orde. Zowel Max Pam als Theodor Holman is van oorsprong onderwijzer. Speciale aandacht gaat uit naar het gedachtegoed van Geert Wilders die in zijn pamflet schreef het Ministerie van Onderwijs te willen afschaffen. Een tweede belangrijk onderwerp is het overlijden van historicus dr. Loe de Jong, auteur van het standaardwerk Het Koninkrijk der Nerlanden in de Tweede Wereldoorlog.

In zijn talkshow PAM praat schrijver, recensent, columnist en publicist Max Pam iedere zondag veertig minuten met vier gasten en panelleden over actuele thema's. Het panel bestaat uit filosoof Paul Cliteur, filmmaker en VN-hoofdredacteur Emile Fallaux, columnist Theodor Holman, arabist Hans Jansen en de schrijvers Yasmine Allas, Hafid Bouazza, Geert Mak, Nelleke Noordervliet en Joost Zwagerman. De uitzendtijden van PAM op TV Noord-Holland zijn 11.15, 13.15, 15.15, 17.15, 19.15 en 23.15 uur.

PAM is een coproductie van RTV N-H (www.rtvnh.nl) en productiebedrijf Kleine Storm van Machteld van Gelder. Kleine Storm (www.kleinestorm.nl) produceerde programma's voor de VPRO, IKON, NPS en RVU, zoals de series De achtertuin van Jan Wolkers en Poesjes, de documentaire Het vierde leven over Hella Haasse en de populaire, voor een Gouden Roos genomineerde kindertalkshow Taarten van Abel.

Voor verdere persinformatie: Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: trix@publicy.nl