Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zevende editie seminar & expositie P&O Systems

Op dinsdag 22 maart 2005 organiseert het CKC in Congrescentrum de Reehorst te Ede de zevende editie van het seminar & expositie P&O Systems met als thema dit jaar: "De toegevoegde waarde van (e-) HRM voor uw organisatie!"

Organisaties stellen namelijk steeds hogere eisen aan het Human Resource- of personeelsmanagement. HRM moet zorgen voor een optimaal rendement van het menselijk kapitaal, zoals Employee- en Management Self Service, management development en opleiding op maat. Tegelijkertijd moeten de (administratieve) HR-processen steeds efficiënter verlopen (SSC, uitbesteden salarisadministratie en verzuimregistratie). Innovatieve personeelsinformatiesystemen en de nieuwste eHRM-applicaties, al dan niet geïntegreerd, zijn hierbij niet meer weg te denken. Voor specifieke vragen of demonstraties kan men terecht op de uitgebreide expositie.

In het plenaire programma geven keynote speakers zoals prof. dr. Joep Bolweg, dr. Huub Ruël en prof. dr. Dirk Buyens hierover hun visie. Onafhankelijke deskundigen vertellen hoe men de toegevoegde waarde van (e-)HRM vergroot en waarop men moet letten bij een systeemselectie en -implementatie. De bijbehorende succesfactoren en valkuilen worden toegelicht aan de hand van praktijkcases van WCS-online, een HR-portal, en Shared Service Centre Unilever Peoplelink.

Securitas laat zien dat het meetbaar en inzichtelijk maken van personeelscijfers een eerste stap is naar e-HRM. Tijdens de parallelsessies en interactieve workshop kan men kennis maken met de diverse applicaties die er voor personeelsmanagement, HRM en salarisverwerking op de markt zijn.

Met een bezoek aan dit evenement is men in één keer op de hoogte van het actuele aanbod van personeelsmanagement-, (e)HRM- en salarisverwerkingssystemen. Deelname is gratis!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van P&O Systems 2005 (zie bijlage brochure) op zou willen nemen in uw publicatie. Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.po-systems.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040-2129499.

Meer informatie:

Marieke van den Hurk (marieke@ckc-seminars.nl)

CKC (Centrum voor Kennis Communicatie)

Postbus 984

5600 AZ Eindhoven

tel. 040 - 212 9499

fax 040 - 212 9407

www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens een van onze internetsites:

ICT Zorg: www.ictzorg.nl

P&O Systems: www.po-systems.nl

Content Management Systems www.CMScongres.nl

ICT Bouw: www.ictbouw.nl

Marketing & Sales Systems www.ms-systems.nl

Financial Systems www.financial-systems.nl

Professional Services Automation www.PSAplaza.nl

ICT Transport: www.icttransport.nl