Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

15-03-2005
Extra openbare besluitvormende en opiniërende raadsvergadering op 22 maart a.s.

Op dinsdagavond 22 maart vindt er een extra besluitvormende raadsvergadering en opiniërende raadsvergadering plaats. De avond begint om 19.30 uur inderaadzaalvanhetgemeentehuisinEersel. Beide raadsvergaderingen zijn openbaar.

Op de agenda van de besluitvormende raadsvergadering staan:
- spreekrecht derden

- vaststelling agenda

- standpuntbepaling MER/BOSE

- rondvraag

Op de agenda van de opiniërende raadsvergadering staat:
- bespreking van de discussienotitie voorjaarsnota 2006

De agenda's voor deze vergaderingen liggen ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'De Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis.

Wat betreft de besluitvormende raadsvergadering kunnen na de opening van de vergadering aanwezige burgers gezamenlijk gedurende maximaal dertig minuten het woord voeren over geagendeerde onderwerpen. Inspreken is alleen mogelijk wanneer het onderwerp niet geagendeerd stond bij een van de commissievergaderingen. Elke spreker krijgt maximaal vijf minuten het woord.
Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken kan dit melden uiterlijk de dag voorafgaand aan de raadsvergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden via mevrouw A. Busio-Spruit tel. (0497) 53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl.
Wat betreft de opiniërende raadsvergadering bestaat er geen mogelijkheid tot inspreken en is er geen mogelijkheid voor externen om aan de beraadslagingen deel te nemen.