FloraHolland


Januari Februari Maart

---

Bloemen en planten in de media

FLORAHOLLAND (17 maart 2005) - Tafel 2, iedere dinsdag, woensdag en donderdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur op Nederland 2.

Op dinsdag 22 maart is Jennie Arean (zangeres/ actrice) in het programma te gast. Jennie heeft een grote tuin die Rob Verlinden gaat aanpakken. Er zullen blauwe violen gebruikt worden geleverd door kweker Albert van Vliet. Daarnaast worden er verschillende tuinplanten gebruikt zoals de Spaanse margriet, Bellis, 'Vergeet me Nietjes' en diversen tuinkruiden.

Op woensdag 23 maart is Tineke Verburg de gast in het programma. Rob zal in haar tuin Hardenbergia gebruiken. Dat is een importproduct uit Spanje met een rijke bloei juist in de winter.

Op donderdag 24 maart is Jan(tje) Smit te gast. Rob zal bij Jantje Smit een tuin maken met materialen als steen en beton. In deze tuin zullen potanjers van Jogrow gebruikt worden om de boel op te fleuren.

AD Leefwereld (woensdagbijlage van het Algemeen Dagblad). Rob Verblinden schrijft wekelijks een Column voor AD Leefwereld, de woensdagbijlage van het Algemeen Dagblad. In deze kolom aandacht voor producten die op FloraHolland worden aangevoerd. In de Column van 24 maart schrijft Rob over kruiden. De kruiden worden geleverd A. Wijnen (adm.nr. 78794) een kweker aangesloten bij Comfort-Plant.


---