Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Informatiebijeenkomst Geuzenbaan

Op de avond van 22 maart vindt een informatiebijeenkomst plaats over de inrichting van de openbare ruimte, de te bouwen eengezinswoningen en de nieuwbouw van de school in Deelgebied 4, aan de kop van de Geuzenbaan.

Aan de kop van de voormalige Abraham Kuyperlaan wordt gewerkt aan de nieuwbouw van de school 't Koggeschip. Ook komen er nieuwe woningen.

Het plangebied, Deelgebied 4, bevindt zich tussen de Haarlemmerweg, J. Cabeliaustraat, R. de Beerenbrouckstraat en de P. Postsingel. Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer heeft voor de inrichting van de openbare ruimte van Deelgebied 4 een voorlopig ontwerp gemaakt.

Bijeenkomst
Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over de plannen voor Deelgebied 4 van de Geuzenbaan.

Dit vindt plaats op dinsdag 22 maart 2005 van 19.30 uur tot 21.30 uur, in 't Koggeschip (Sam van Houtenstraat 68 te Amsterdam).

Tijdens de bijeenkomst wordt een presentatie gegeven over de inrichting van de openbare ruimte. De architect geeft informatie over de te bouwen eengezinswoningen en de nieuwbouw van de school.

Inzien
U kunt het Stedenbouwkundig Plan van Deelgebied 4 van de Geuzenbaan, met als onderdeel de inrichting van de openbare ruimte, inzien bij de Publieksbalie op de begane grond van het Tuinstadhuis op Plein '40-'45 nr. 1.

Ook ligt het Stedenbouwkundig Plan van Deelgebied 4 in het Steunpunt Leefbaarheid en Veiligheid van Buurt 8. U vindt deze in gebouw "Het Pluspunt", Albardakade 5 te Amsterdam.

De plannen voor Deelgebied 4 zijn onderdeel van het in 1999 gestarte grootschalige vernieuwingsproject De Geuzenbaan in het hart van Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, Amsterdam-West. Het nieuwbouwproject voorziet in nieuwe voorzieningen, het volledig opknappen van de openbare ruimte en de bouw van 900 nieuwe woningen, waarvan een deel al is opgeleverd. Voor meer informatie over de Geuzenbaan kunt u terecht op DeGeuzenbaan.nl .